Hydra
Hydra er en kraftig og fleksibel e-handelsplattform, fylt med ekstremt nyttige alternativer og funksjoner for virksomheter av enhver type og størrelse. Den ble opprinnelig utviklet for den enorme nett butikken Protein fabrikken AS – en ledende skandinavisk leverandør av sports ernæring, kosttilskudd, treningstøy og treningsutstyr. Men nå kan Hydra implementeres for enhver nett butikk raskt og økonomisk
Klient
| Front-end utvikling
| Back-end utvikling
| Rekruttering
| Support og vedlikehold
Tjenester
En kunde kom til oss med den allerede opprettede plattformen for en nett butikk. Systemet fungerte, men det hadde mange kritiske feil og var ikke stabilt. Det var heller ingen teknisk dokumentasjon, så algoritmen og prinsippene for plattformens drift var helt uklare. Derfor er hovedoppgaven. Derfor var hovedoppgavene stabilisering av systemet og opprettelsen av et team som kan opprettholde og forbedre funksjonaliteten. Hovedmålet var å tilby e-handelsløsninger for enhver størrelse og type virksomhet.
Prosjektbeskrivelse
Løsninger
Det første trinnet var å søke og ansette IT-spesialister som trengs for utvikling og videre støtte for e-handelsplattformen. Etter skikkelig intervju av kandidater ble teamet valgt: en prosjektleder, teknisk direktør, fullstack-utviklere (PHP, Node JS, Angular JS, Vue JS), front-end-utviklere (Angular, Vue JS), QA-ingeniører.
Neste steg var å samle informasjon om den eksisterende plattform funksjonaliteten. Så gutta dro til Brasil til utviklerne som tidligere var engasjert i dette prosjektet. Etter å ha overført all kunnskap om systemets arbeid, laget Hydra-teamets spesialister teknisk dokumentasjon som gjorde det mulig å starte kompetent arbeid med forbedring og utvikling av plattformen.
Å ha full forståelse
av kjerne mål og forventninger
vi ga følgende løsninger:
Å bygge teamet for utvikling og støtte for e-handelsplattformer
For å finne ut hvordan dagens system fungerer
For å stabilisere arbeidet på plattformen og gjøre det enkelt og fleksibelt
Deretter gikk teamet videre til utviklingsstadiet. Den største utfordringen var at systemet ikke kunne stoppes. Nett butikken fortsatte å fungere, og globale endringer måtte gjøres i sanntid. Det var ikke rom for feil. På grunn av den store ekspertisen, tok Hydra-teamet denne utfordringen perfekt og klarte å optimalisere plattformen.
Teknologi stabel
Et team av fagfolk med en unik kombinasjon av talent kreativitet og lyse hoder. Vi tilbyr en overordnet og kompleks integrasjon av IT-tjenester for bedriftsmarkedet.
Redaktør
Android studio
Swift
Språk
Xcode
Redaktør
Retrofit with RxJava
Nettverksforespørsel
(Android)
Alamofire
Nettverksforespørsel
(iOS)
Butterknife
Tredjeparts biblioteker
Resultater
Hydra-teamet klarte å skape en virkelig pålitelig og høykvalitets plattform for salg av varer på Internett. Nå brukes Hydra-plattformen av ulike butikker på det norske markedet. På grunn av et stort antall utviklede funksjoner er dette systemet veldig fleksibelt, derfor er det egnet for virksomheter av enhver type og størrelse. Hydra-teamet har utviklet en utmerket plattform med en praktisk kundeservice administrasjons modul, med muligheten til å motta ulike rapporter og administrere lageret på alle nivåer (oppretting av lokasjoner, mottak av produkter til bestemte lokasjoner, salg av produkter fra bestemte lokasjoner, lager justeringer og lager føring). Dette systemet integreres med regnskapssystemer, så vel som med de mest pålitelige betalingssystemene i det skandinaviske markedet. Hydra-plattformen kan tilpasses for alle forretningsbehov og støtter de spesifikke egenskapene til produktet.
Vil du utvikle en digital analyseløsning?
Et ord til å legge til
Hydra-teamet jobber kontinuerlig med e-handelsplattformen og legger til nye funksjoner som bedriften kan dra nytte av. Fremtidsplanene til laget inkluderer
Flere butikkfronter (b2c, b2b, orientert mot forskjellige land) med ett administrasjonspanel
POS løsninger
Innebygd nettbutikk mal tilpasningsmodell
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Snakk til oss