BeerBrew Technology Ltd.
Beer Brew Technology er et selskap som designer, produserer og selger ølbryggeutstyr for hjemmebryggere og mikrobryggerier
Klient
BeerBrew Technology Ltd.
| Front-end utvikling
| Back-end utvikling
| Raspberry Pi og fastvare utvikling
| Fysisk (boks) og digital design (2D og 3D)
| Kundeservice
Tjenester
Tanken bak dette prosjektet er å utvikle en intuitiv, brukervennlig applikasjon for å kontrollere hele brygge prosessen og gjøre den så enkel som mulig. Bryggeren bruker åpen til å lage eller gjenskape fremragende øl. Alt logges i applikasjonen for kontroll og oppfølging. Ved hjelp av dette systemet blir det lettere å observere og kontrollere hele prosessen, planlegge og velge oppskrifter med hensyn til stil, alkoholstyrke (ABV), bitterhet (IBU) og farge (EBC).
Prosjektbeskrivelse
Full kontroll
Avansert ølbrygging ...
... har aldri vært enklere!
Løsninger
Kunden kom til oss med en haug med fantastiske ideer og svært liten forståelse for hvordan de teknisk kan konverteres til en applikasjon
Når den detaljerte prosjektplanen var klar, var det på tide å tildele rollene. Team lederen og byggherren bestemte hvilke tekniske spesialister som var nødvendig i de ulike delene av prosjektet. Så sagt, neste oppgave var å søke og ansette kvalifisert personale. Som et av de ledende Outstaffing selskapene var det ikke vanskelig for oss å titte inn i databasen vår med potensielle kandidater og velge passende kandidater for dette prosjektet. Ettersom vi visste at hver kandidat i databasen vår er teknisk egnet til å inneha de forskjellige stillingene, måtte vi komme opp med andre kriterier for at teamet skulle få et mer solid bånd. Dette kriteriet var ikke annet enn hobbyene deres. For å jobbe med et prosjekt som dette er det veldig viktig å ha folk som deler minst en gjennomsnittlig interesse for produktet (øl) og ølbrygging.
Vi har gitt følgende løsninger:
rask og enkel tilkobling til brygge maskiner via Bluetooth og Wi-Fi
detaljerte oppskrifter og beskrivelser
mulighet til å lage dine egne oppskrifter
forståelig brygge oppsett skjerm med beskrivelse av alle trinn
mulighet for å styre alle brygge maskiner fra ett sted
Fra en idé til utvikling
Konsept
Kunden kom til oss med en haug med fantastiske ideer og svært liten forståelse for hvordan de teknisk kan konverteres til en applikasjon. Utfordringen var hvordan man kunne integrere en rekke funksjoner, beregninger og funksjoner i applikasjonen og fortsatt holde den enkel nok for uerfarne eller førstegangs bryggere. Etter å ha studert og analysert konkurrenter, lært hva markedet allerede tilbyr og hva som manglet, dykket vi inn i idédugnaden. Prosjektlederen, team lederen og klienten slo hodet sammen og kom opp med en bedre strukturert og mer verdifull idé som var veldig nær konseptet og visjonen om hvordan åpen skulle fungere generelt.
Team
Når den detaljerte prosjektplanen var klar, var det på tide å tildele rollene. Team lederen og byggherren bestemte hvilke tekniske spesialister som var nødvendig i de ulike delene av prosjektet. Så sagt, neste oppgave var å søke og ansette kvalifisert personale. Som et av de ledende Outstaffing selskapene var det ikke vanskelig for oss å titte inn i databasen vår med potensielle kandidater og velge passende kandidater for dette prosjektet. Når vi visste at hver kandidat i databasen vår er teknisk egnet til å inneha de forskjellige stillingene, måtte vi komme opp med et annet kriterium for at teamet skulle få et mer solid bånd. Dette kriteriet var ikke annet enn hobbyene deres. For å jobbe med et prosjekt som dette er det veldig viktig å ha folk som deler en minst gjennomsnittlig interesse for produktet (øl) og ølbrygging.
Teknologi stabel
Et team av fagfolk med en unik kombinasjon av talent kreativitet og lyse hoder. Vi tilbyr en overordnet og kompleks integrasjon av IT-tjenester for bedriftsmarkedet.
Redaktør
Android studio
Swift
Språk
Xcode
Redaktør
Retrofit with RxJava
Nettverksforespørsel
(Android)
Alamofire
Nettverksforespørsel
(iOS)
Butterknife
Tredjeparts biblioteker
Bruker morsmål (Kotlin/Swift) back end på Scala
Resultater teamet vårt utviklet iOS- og Android-applikasjoner
Denne åpen gir brukeren total kontroll over ølbryggeprosessen. Du kan koble til brygge maskiner ved hjelp av Bluetooth eller Wi-Fi. Som sådan er det ikke nødvendig å være i nærheten av utstyret hele tiden. Dessuten kan du kontrollere alle maskinene fra ett sted med varsler før slutten av hvert trinn, noe som gir brukeren nok tid til å forberede seg på neste trinn som kan settes opp av brukeren selv. Hovedfunksjonene til denne appen er:
rask og enkel tilkobling til bryggemaskiner via Bluetooth og Wi-Fi
detaljerte oppskrifter og beskrivelser
mulighet til å lage dine egne oppskrifter
forståelig bryggeoppsett skjerm med beskrivelse av alle trinn
mulighet for å styre alle bryggemaskiner fra ett sted
Tilbakemelding
fra våre kunder
Outstaffing AS er en kreativ og pålitelig partner i denne raske digitale tidsalderen.
Rik Vercoutere
CEO at www.odevaere.com
Vil du utvikle en digital analyse løsning?
Prosjektgruppe
Lead Designer
Oleg Khmelnitsky
Stanislav Rozumnyi
Lead Project Manager
Dmitriy Melnichenko
Lead Quality Assurance
Viktor Miroshnichenko
iOS team lead
Albert Akhmedov
CTO
Andrey Hryshutkin
PO
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Snakk til oss