IоT maskinvare og applikasjon
for Smart DogHouses
Klient
| Maskinvare
| Mobil applikasjon
| Internett av ting
Tjenester
DEN4DOGS
Den4Dogs ble grunnlagt i Norge med mål om å tilby trygge soner for hunder og mennesker utenfor butikker. Hunder liker å tilbringe tid med eierne sine, men det er steder hvor hunder må vente ute med mindre de er service hunder.
Prosjektbeskrivelse
Den4Dogs gir en original løsning som lar folk maksimere trygg tid med hundene sine mens de løper ærend og handler.
Forretningsbehov
Grunnleggeren av oppstarten ønsket å skape et innovativt økosystem for å gjøre menneske- og hunde samfunnet tryggere og lykkeligere. Eieren kan trygt plassere hunden sin i det smarte hunde hiet mens han eller hun går inn i butikken for å handle, ta en kaffe eller en matbit. Hunde hi blir nøye sjekket og utformet i samråd med eksperter og veterinærer, og de fleste hunder føler seg raskt komfortable der.
Løsninger
Da de fikk i oppgave å bygge en IoT-applikasjon for smarte dyrehus, ble det besluttet å utvikle en mobil applikasjon for både iOS og Android som kan kobles til Doghouse (Den) via Bluetooth Low Energy-tilkoblings protokoll. Oriented Soft-teamet implementerte denne tilnærmingen for å sikre den beste kundeopplevelsen for hundeeiere.
Høyt dyktige utviklere jobbet fra idégenerering til produktlevering, inkludert utvikling av integrasjon med tredjeparts klima- og betalingssystemer. Teamet vårt ga en mulighet til å koble til Den fra appen, samt åpne/lukke døren og sjekke temperaturen inne. Betalinger for brukstid foretas gjennom betalingssystemet Stripe.
Nøkkelegenskaper
Spesiallaget brett med Wi-Fi og BLE-kommunikasjon
Evne til å lokalisere et ledig hule
Integrasjon med nøkkelkort for å låse opp Dens i nødstilfeller, for eksempel hvis telefonen er tom for batteri
Evne til å åpne og lukke døren med appen
Automatiserte klimatiske og hygieniske systemtilkoblinger og styring inkludert en temperaturregulert vifte, gulvvarme og UVC-lys.
Forretningsmessig påvirkning
Salget økte med 35 % årlig
100 aktive brukere pluss hver måned med ny app
Gå inn i 4 EU-landsmarkeder innen 2 år
35%
4
100+
Tilbakemelding fra våre kunder
De har et team av svært dyktige programvare ingeniører, som effektivt leverer det vi trenger til et meget konkurransedyktig prisnivå. De har vært proaktive med å foreslå forbedringer og løsninger på appen vår, som vi ikke hadde tenkt på. Vi anbefalte dem definitivt til alle som ønsker å outsource utviklingsarbeidet deres!
Frode Rogstad
CEO of Den4Dogs
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Snakk til oss