29 januar 2019

Outstaffing i Ukraina

IT-sektoren i Ukraina er fortsatt et av de mest dynamiske og raskt voksende segmentene av økonomien. Eksporten av ukrainske IT-tjenester økte med 20% for det siste året. Ukrainske selskaper ble inkludert i listen over de beste leverandørene av IT-tjenester.Nå er en slik modell som outstaffing ble stadig mer populær. Det finnes ikke et eneste selskap som ikke vil dra nytte av lave priser og profesjonaliteten av offshore talent. Flere og flere utenlandske selskaper vender seg til ukrainske outstaffing-leverandører. Dette forklares av et stort antall kvalifisert personell, gunstige forretningsforhold og andre faktorer.

Hva er Outstaffing

Outstaffing er en spesiell modell for personellstyring hvor de ansatte som er involvert i et bestemt prosjekt, leveres av et tredjepartsfirma (outstaffing selskap / outstaffer / arbeidsgiver) som kontorarbeidere til kunden (klient) for sine prosjekter. Med andre ord, outstaffing er muligheten til å få arbeid gjort gjennom et mellomledd.
Outstaffing-selskapet tar fullt ansvar for hver arbeidstaker ved å gi alle nødvendige dokumenter, bank, juridiske og overføringer samt løse alle aktuelle problemer knyttet til personellhåndtering. Outstaffer har ansvaret for å betale lønn, skatt, utføre arbeidslovgivning (ansettelse, kompensasjon, avskjedigelse, osv.). Samtidig jobber personalet direkte for kunden.

Siste nytt
15 april 2019
Hvordan Startups kan få nytte av Outstaffing
Hvordan Startups kan få nytte
27 mars 2019
Hvordan Definerer man en Utmerket Utvikler
Hvordan Definerer man en Utmerket
17 mars 2019
12 Fantastiske Verktøy for Enkelt Eksternt Samarbeid
12 Fantastiske Verktøy for Enkelt
14 mars 2019
Ni Tips for Effektivt Samarbeid med Eksterne Team
Ni Tips for Effektivt Samarbeid
img1
img2
Hva er de viktigste fordelene med Outstaffing

Flertallet av IT-selskaper over hele verden har valgt outstaffing-modellen på grunn av sine fordeler som nevnt nedenfor:

 • Reduksjon av utgifter på menneskelige ressurser
 • Eliminerer behovet for å beregne og overføre skatter for hver ansatt og utarbeide relevante dokumenter
 • Kutt av utgifter på å søke etter høyt kvalifiserte medarbeidere
 • Mulighet for å ansette et team for prosjektarbeid
 • Mulighet for å optimalisere bemanning
 • Total fleksibilitet for å øke eller redusere antall ansatte spesialister
 • 100% arbeidsoptimalisering på grunn av muligheten til å identifisere medarbeiderens ferdigheter som passer til et konkret prosjekt
 • Muligheten til å lede teamet direkte og holde møter når behovet oppstår
 • Økning i selskapets produktivitet
Ting å vite om Outstaffing i Ukraina

Ukraina er et av de mest populære landene i Europa når det gjelder IT-outsourcing. Det er fire IT-selskaper i Norge som er engasjert i outsourcing til Ukraina: EVRY ASA, Itera ASA, Scandinavian House AS og City Media Digital AS. En slik stor interesse for samarbeid med ukrainske selskaper kan forklares av listen over fordeler:

 • Stadig voksende antall spesialister
 • Fremragende høyt kunnskapsnivå
 • Lav pris for eksperter av høy kvalitet
 • Praktisk tidssone
 • Gunstig geografisk beliggenhet og kulturmiljø
Hvordan velge Outstaffing selskap

Overgang til service kan selskapet møte noen problemer. For eksempel, på grunn av eksternt arbeid, er det vanskelig å administrere alle prosessene på riktig måte. Kommunikasjonen blir mer komplisert, og du må forklare enkle oppgaver super grundig for å være sikker på at de skal gjøres på riktig måte. Dessuten vokser etterspørselen på ukrainske outstaffing-tjenester som forårsaker økningen i antall selskaper som tilbyr slike tjenester, og i dette tilfellet å velge den pålitelige er en reell utfordring. For å unngå alle mulige ulemper er det nødvendig å foreta flere skritt før du velger outstaffing leverandør:

 1. Utforsk selskapets kunder. Prøv å finne ut hvor mange bedrifter henvendte seg til bedriften de siste 2-3 årene.
 2. Se gjennom selskapets Case-studier: hvor mange vellykkede prosjekter de har, hvilke spesialister de har funnet. Pass på at den møter behovene til prosjektene dine.
 3. Søk etter anbefalinger. Finn kontakter av selskapets kunder og be dem om å dele sin erfaring.
 4. Spør hvilken ekstra tjeneste selskapet kan tilby for å unngå mulige ulemper med outstaffing-modellen (for eksempel personlig account manager).
 5. Sørg for at ditt fremtidige personell kjenner engelsk eller vil kunne snakke ett språk med deg.
 6. Ikke glem å finne ut om det finnes advokater blant selskapets ansatte. Det vil hjelpe deg med å unngå juridiske risikoer.

Hvis du skal oppsummere outstaffing i Ukraina i dag, er den effektive forretningsmodellen som hjelper å optimalisere arbeidsprosesser ved å redusere vanlige personale- og personalkostnader, og og klar fordeling av oppgaver på ansatte i henhold til deres ferdigheter og prosjektets behov. Outstaffing AS er et selskap som tilbyr mer enn bare outstaffing tjenester. Det er din smarte partner. Vi gjennomfører nøye intervjuer for hver kandidat for å sikre kvalitet og slutteresultat av deres prosjekter. Vårt firma tilbyr også mange tilleggstjenester som kontororganisasjon, personlige account managers, advokater osv. Ta gjerne kontakt med oss ​​og lær mer om fordelene med Outstaffing AS.

Siste nytt
15 april 2019
Hvordan Startups kan få nytte av Outstaffing
Hvordan Startups kan få nytte
27 mars 2019
Hvordan Definerer man en Utmerket Utvikler
Hvordan Definerer man en Utmerket
17 mars 2019
12 Fantastiske Verktøy for Enkelt Eksternt Samarbeid
12 Fantastiske Verktøy for Enkelt
14 mars 2019
Ni Tips for Effektivt Samarbeid med Eksterne Team
Ni Tips for Effektivt Samarbeid