15 april 2019

Hvordan Startups kan få nytte av Outstaffing

Lansering av en startup er alltid komplisert. Det er mange ting som må vurderes og gjøres før. Dessuten er det nødvendig å tilby et virkelig kvalitetsprodukt for å oppfylle forventningene hos moderne kunder. Derfor er det ekstremt viktig å ansette det erfarne teamet av fagfolk som vil kunne utvikle prosjektet på en skikkelig måte og raskt reagere på endringene i markedet. Men å rekruttere spesialister er ikke en enkel sak, spesielt for startup med begrenset budsjett. Så for mange bedrifter er løsningen å henvende seg til outstaffing selskaper. Her er årsakene til at outstaffing metoden er lønnsom og kostnadseffektiv for startups.

Spar pengene dine

En av grunnene til at startups velger outstaffing er å spare kostnader. Ansatte på den tradisjonelle måten krever mer penger og tid. Takket være outstaffing kan du leie hele teamet av spesialister til en lavere pris. Dessuten antar denne modellen at du ikke trenger å leie kontoret for dine ansatte og betale for arbeidsutstyr og andre nødvendige ting. Outstaffing selskapet tar alle disse utgiftene, slik at du kan spare mer penger på oppstartsutviklingen.

Siste nytt
15 april 2019
Hvordan Startups kan få nytte av Outstaffing
Hvordan Startups kan få nytte
27 mars 2019
Hvordan Definerer man en Utmerket Utvikler
Hvordan Definerer man en Utmerket
17 mars 2019
12 Fantastiske Verktøy for Enkelt Eksternt Samarbeid
12 Fantastiske Verktøy for Enkelt
14 mars 2019
Ni Tips for Effektivt Samarbeid med Eksterne Team
Ni Tips for Effektivt Samarbeid
img1
img2

Få et team av høy kvalitet

Ved oppstarten har du sikkert en strålende og vinnende ide som vil føre til suksessen. Du kan ha en stor kunnskapsbase om dette emnet, eller bare kjenne til de grunnleggende tingene. Det er imidlertid lite sannsynlig at du allerede har dyp erfaring i rekrutteringen. Outstaffing selskaper løser dette problemet slik at de kan finne de beste eksperter for teamet ditt. Du forklarer hva slags arbeid som skal gjøres, og selskapet skaffer deg de spesialistene som er mest egnet for gevinsten av startapen din.

Få fordel fra talentene verden rundt

Når du søker etter ansatte på det lokale arbeidsmarkedet, er du begrenset i antall spesialister du kan leie akkurat for prosjektets behov. I dette tilfellet kan outsourcing være en løsning, men det er ikke lett å finne en pålitelig og erfaren leverandør. Dessuten må du bruke mer tid på å administrere alle disse prosessene og kontrollere hvert eneste trinn, når du outsourcer oppgavene. Derfor er outstaffing modellen for ansettelse gunstig for oppstart. Du får alle spesialistene du trenger for bedriften din, samt får nytte av det talentfulle teamet av eksperter i hele verden.

outstaffing and outsourcing for startups

Nå markedet raskere

Å søke etter alle spesialister som trengs for prosjektet, kan ta mye tid når markedet ikke står stille. Mens du velger CV, intervjuer hver kandidat og forbereder alle ting som trengs for ansettelse, kan den geni ideen din bli realisert av noen andre. Outstaffing lar deg bygge hele laget på en gang med alle spesialister som trengs for produktutviklingen, slik at du kan komme inn på markedet raskere.

Fokus på kjerneaktiviteter

Outstaffing gjør deg fri fra alt papirarbeidet som er knyttet til ansettelsen. Outstaffing selskap sørger for alle nødvendige dokumenter. Man trenger ikke å beregne og overføre skatter, heller forberede de nødvendige papirene for hver ansatt, osv. For øvrig tar outstaffing selskapet fullt ansvar for organisasjonen av arbeidsplassen. Så du bruker mindre tid på menneskelige ressurser og kontorstyring. Outstaffing-modellen gir mulighet til å fokusere seg på kjerneaktiviteter og arbeide mer med utviklingen av startup og forbedring.
startup outsourcing and outstaffing

Vær fleksibel

Outstaffing som ansettelsesmodell har en til fordel. Du kan være helt fleksibel for å øke eller redusere antall spesialister som jobber i din bedrift. Du kan opprette nye lag basert på startups behov eller bare ansette fagfolk på prosjektbasis. Samarbeidet mellom firmaet ditt og outstaffing leverandør fortsetter. Så du kan henvende deg til deres tjenester når du trenger en annen ny spesialist eller ønsker å erstatte den som er allerede ansatt.

Få mer arbeid gjort

Ved hjelp av outstaffing tjenester får du et komplett godt organisert team av eksperter som virkelig er erfarne i feltet de skal jobbe med. Derfor blir arbeidsflyten i bedriften riktig optimalisert og mer arbeid blir gjort. Dessuten kjenner disse spesialistene fra din outstaffing partner den beste måten til å fullføre oppgavene du setter på, og kan tilby verdifulle løsninger for bedriften din. Får nytte av den enorme erfaringen og høykvalitets resultatene fra ditt dedikerte team.
 Hvordan startup kan få nytte av
For startups er det svært viktig å skape et produkt av høy kvalitet på kort tid og treffe markedet. Men det er også viktig å møte budsjettet. Ved å velge outstaffing får du alle spesialister som trengs for oppstartsutviklingen og så sparer du penger. Dessuten, med et sterkt og pålitelig team, vil du nå målet raskere og får mer tid og muligheter for videre vekst i virksomheten. Prøv alle fordelene med outstaffing modellen og imponer markedet med ideen din.

Siste nytt
15 april 2019
Hvordan Startups kan få nytte av Outstaffing
Hvordan Startups kan få nytte
27 mars 2019
Hvordan Definerer man en Utmerket Utvikler
Hvordan Definerer man en Utmerket
17 mars 2019
12 Fantastiske Verktøy for Enkelt Eksternt Samarbeid
12 Fantastiske Verktøy for Enkelt
14 mars 2019
Ni Tips for Effektivt Samarbeid med Eksterne Team
Ni Tips for Effektivt Samarbeid