6 Misoppfatninger om Outstaffing i Ukraina
Flere og flere IT-selskaper outsourcer noen oppgaver og ansetter ukrainske utviklingsteam til sine prosjekter. Men fortsatt er det mange mennesker som har misoppfatninger om outbemanning i Ukraina. Det kan forklares med mangelen på informasjon om dette alternativet og dets fordeler. Så vi bestemte oss for å analysere vanlige bekymringer rundt utbemanning i Ukraina og fjerne frykten.
Ulike verdier og kultur
En av grunnene til at mange europeiske selskaper tviler på samarbeid med Ukraina er forskjellen i kulturell tro. Det er en annen misforståelse om utbemanning i Ukraina at ukrainere folk har en helt annen mentalitet og dette faktum kan påvirke arbeidet deres negativt. Det er imidlertid en myte.

I virkeligheten er de fleste ukrainere, spesielt unge, åpne og vennlige mennesker som deler europeiske verdier og prinsipper. Så når du jobber sammen vil du ikke føle noen mental forskjell. Du vil ha en felles visjon og meningsfylt partnerskap, og ukrainsk flid vil være en ekstra bonus i dette effektive samarbeidet.
Språkbarriere
Mange tror at det vil bli vanskelig å samarbeide med ukrainske outstaffing selskaper på grunn av språkbarrieren. Men dette er en stor illusjon om utbemanning i Ukraina fordi kunnskapsnivået i det engelske språket i Ukraina er veldig høyt. Nesten på alle skoler og universiteter er det obligatorisk å studere engelsk. Personer involvert i IT-sektoren har minst et mellomnivå. Ukrainske utviklere kan kommunisere på engelsk, samt vedlikeholde teknisk dokumentasjon på dette språket. Derfor kan du regne med en klar forståelse av oppgavene og komfortabel kommunikasjon mellom partene.
Lavt kunnskapsnivå
Den økonomiske gevinsten ved å utbemanne til Ukraina er åpenbar: Å få et utviklingsteam til prosjektet her er mye billigere enn i andre europeiske land. Derfor tror mange at det er umulig å få høy kvalitet til en lav pris. Og dette er enda en vrangforestilling om utbemanning i Ukraina. Ifølge International Trade Center er Ukraina blant de 20 største av de største eksportørene av IT-tjenester i verden. Mer enn 70 % av eksporten av IT-tjenester i Ukraina er programvareutvikling. Slik interesse forklares med at du til en rimelig pris ikke bare får et utviklingsteam, men et team av ekte fagfolk som på grunn av sin erfaring og kunnskap kan tilby lønnsomme løsninger for din virksomhet. Ukraina er også nummer 3 i verden i antall sertifiserte IT-spesialister.
Ugunstig økonomisk situasjon
Den politiske og økonomiske situasjonen i Ukraina kan neppe anses som stabil. Vi skal ikke nekte for at det er en rekke problemer som påvirker levestandarden, økonomien osv. Utenlandske selskaper har imidlertid absolutt ingenting å frykte, siden regjeringen skaper de gunstigste forholdene for utenlandske investorer å gjøre forretninger her. Mange store selskaper har FoU-sentre i Ukraina, for eksempel Samsung Electronics, NetCracker, SyslQ, Magento, Aricent og andre. Regjeringen støtter aktivt IT-sektoren, så det bør ikke være noen form for misforståelse om outbemanning i Ukraina for europeiske og amerikanske selskaper.
Vansker med kommunikasjon
Det er morsomt, men mange mennesker har mistro om outbemanning i Ukraina på grunn av mulige problemer med kommunikasjon. Men nå er det mange tjenester som lar deg kommunisere med et eksternt team like effektivt og enkelt som med de interne ansatte. Ved hjelp av moderne programmer kan du holde møter, arrangere konferanser og diskutere prosjekter i detalj på nettet takket være skjermdelingsfunksjonen. Det er mulig å lage tematiske arbeidschatter for å håndtere problemer med oppgaver raskt og holde arbeidsflyten effektiv.
Mangel på kontroll og forsvarlig ledelse
Sist, men ikke minst, feilen med outstaffing i Ukraina er at du ikke vil være i stand til å kontrollere de eksterne ansatte på riktig måte. Når teamet ditt er på kontoret, kan du enkelt administrere arbeidsflyten og observere hele prosessen. Så det ser ut til å være veldig vanskelig å kontrollere de ansatte når du ikke ser dem. Men moderne teknologier tilbyr utmerkede løsninger for å takle dem. I dag er det mange tjenester som lar deg kontrollere arbeidstiden, analysere effektiviteten til hver ansatt og motta alle nødvendige rapporter. Du kan også bruke verktøy for prosjektstyring der du kan lage oppgaver, legge til brukere til dem, kontrollere fremdriften og forenkle hele arbeidsflyten. Lær mer i artikkelen vår om administrasjonen av det eksterne utviklingsteamet.
Flere og flere utenlandske selskaper driver med outsourcing og outbemanning i Ukraina og drar allerede nytte av det. Det er også slike selskaper som vurderer dette alternativet, men som fortsatt tviler på utbemanning i Ukraina. Vi sier ikke at alle disse bekymringene ikke oppstår. Det vi ønsker å vise er at alt kan løses enkelt, spesielt hvis du har en pålitelig utebemanning. Slutt å nøle og dra nytte av utbemanning i Ukraina i dag.
Siste nytt
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Snakk til oss