Smart intercom system
Klient
| Maskinvare
| Mobil applikasjon
Tjenester
Touchcom ble grunnlagt av et team av sikkerhetsteknologi spesialister som så et presserende behov for å gi markedet en praktisk, fleksibel, sikker og designdrevet bygning adgangskontroll og besøkssystem som kan erstatte alle tidligere løsninger. Norske gründere trodde at de kunne sette sammen ringesystemer, ulike kortlesere, kameraer og sikkerhetssystemer til en attraktiv og funksjonell enhet – og vi hjalp dem med det! De har også en plan om å koble brannalarmanlegget til en porttelefon.
Prosjektbeskrivelse
Forretningsbehov
Outstaffing ga et team med spesialister til å lede en hel syklus av maskinvare- og programvare design og utviklingsoppgaver for smarte intercom-systemer. Hovedutfordringen var å tilby en mye bedre brukeropplevelse ved å samhandle på tvers av alle typer telefoner med intercom-nettbrett installert på bygning inngangen.
Løsninger
Smarte intercom-paneler basert på Asus Tinker Board ble produsert og installert på mer enn 40 lokasjoner og koblet til skybaserte servere via sikre kanaler. Under panseret var det mange teknologier for å etablere audio/video-kommunikasjon (som SIP-leverandører) og for å fjernstyre og administrere innstillinger på intercom-panelene.
Denne løsningen besto av et system med en berøringsskjerm panel enhet og en applikasjon for iOS og Android for fjerntilgang og kontroll.
Når det gjelder utviklingsprosessen for programvare og maskinvare, startet Oriented Soft R&D-teamet med et berøringsskjerm panel med en 13 tommers skjerm som passer for alle bygningstyper.
To mobilapper som samhandler via internett med etintercom nettbrettinstallert på bygningsinnganger ble utviklet for enkel inngangsdør kontroll. Deretter la vi til muligheten til å ha en videosamtale med enhver leilighetseier og en funksjon for å fjernåpne døren fra en mobilapp. Kunden ble overrasket over løsningen og begynte å jobbe med fremtidig utvikling.
Nøkkelegenskaper
Mulighet for å ringe til alle telefoner og nettbrett
Integrasjon av tilgangskontroll
Tekniske alarmer og advarsler
Brannalarm- og evakueringssystemer
Enkel administrasjon via app og internett
Besøkendes tilgangskontroll gjennom videosamtale
Forretningsmessig påvirkning
800+ kunder
Intercom-paneler installert på 50+ bygninger
Kombinasjon av den beste sikkerhetsteknologien og fysisk sikkerhet på tvers av alle datakanaler
Integrasjon med eksisterende bygningssikkerhetssystemer
Utvidelse av søknaden fra borettslag og leiligheter til sykehus, forretningssentre og høysikkerhetsbygg
Tilbakemelding fra våre kunder
Med et team av programvare ingeniører leverte Outstaffing en IoT-applikasjon og maskinvare løsning vellykket og i tide. De holdt de utfordrende tidsfristene og leverte effektivt. De levde opp til mine høyeste forventninger, og jeg kan anbefale dem som samarbeidspartner for alle slags prosjekter.
Pal Gerhardsen
Managing director at Touchcom
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Snakk til oss