En AI-drevet plattform
for eiendomsforvaltning
Klient
| Webutvikling
| DevOps
Tjenester
| Web design
| Dedikert team
Autility er en PropTech-startup med internasjonale vekstambisjoner, som tar sikte på å modernisere eiendom gjennom AI.
Prosjektbeskrivelse
Løsningen gir eiendomsbesittere en arbeidshest som utrettelig styrer hele porteføljen og stadig finner nye måter å redusere kostnader på, øke driftseffektiviteten og forbedre kundetilfredsheten.
Forretningsbehov
Kunden hadde en idé om å lage neste generasjons digitale plattform for eiendomsbransjen drevet av AI-algoritmer for å drive bygninger autonomt.
Kundeorienterte apper bør optimere eiendoms- og anleggsforvalteres og leietakeres daglige drift og støtte beslutningstaking for private og offentlige eiendomseiere. Løsningen må gi sanntidsdata og informasjon samlet fra alle datakilder på ett sted.
Løsninger
Vår oppgave var å designe og utvikle kundeorienterte webapplikasjoner ved bruk av toppmoderne teknologi - IoT, AR/VR, 3D-skanning, datasyn, simulering, Digital Twins.
Oriented Soft team har vært, og er, en integrert del av kundens selskap, og har som sådan vært en del av alt fra å definere og implementere et veikart, utviklingsarkitektur, prosjektledelse, systemarkitektur og infrastruktur, og mye mer.
Når det gjelder resultater, har teamet vårt hjulpet kunden med å bygge en MVP utgitt på markedet som har blitt allment akseptert som en verdifull, ny og nyskapende. Og vi fortsetter å utvide og fortsette å utvikle ytterligere funksjonalitet som både består av enkle oppgaver som teamet har gjort før, men også utrolig komplekse oppgaver som ingen andre i markedet engang har løst.
Tilgang til å overvåke nøkkeltall for bygninger
3D-modeller av bygninger
Mobilapplikasjon for Autility
Nøkkelegenskaper
Automatiseringsrammeverk for selvbetjent kundeautomatisering basert på hendelsestriggere
Sanntidsdata Strømming og prosessering
Ring rombestilling
Temperatur Konfigurasjon og sporingssystem for vedlikehold
Utleier og leietaker chat
3D-modeller av bygninger
Virtuell rominnredning for leietakers behov
Forretningsmessig påvirkning
Enkel tilgang, kontroll og administrering av eiendommene og deres operasjoner på ett sted
Strømlinjeformet eiendom sinteressenters daglige drift
Øke inntektene ved å gi leietakerne en best mulig opplevelse
Gir brukerne live informasjon om sine eiendeler i sanntid
Tilgang til å overvåke nøkkelberegninger for bygninger, og oppdage avvik
Vinner av smart digital eiendomsforvaltning
Teknologistabel
Et team av fagfolk med en unik kombinasjon av talent kreativitet og lyse hoder. Vi tilbyr en overordnet og kompleks integrasjon av IT-tjenester for bedriftsmarkedet.
Python
Angular
K8S
Java
Flutter
Team
Senior Python Developer
(5 persons)
Python Architect
UI/UX Designer
QA
DevOps (2 persons)
Business analyst
Project manager
Angular developer (3 persons)
Tilbakemelding fra våre kunder
Oriented Soft team har vært en sentral del av utviklingen av selskapet som helhet og har vært medvirkende til å få selskapet "på lufta".
Teamet ble bygget nøyaktig som om de var direkte ansatte, og deltok både i planleggings- og gjennomføringsfasen. Alle har gjort en utmerket jobb på hvert sitt område og sitt område. De bygger aktivt på hverandres erfaring og kunnskap, og støtter videre utvikling selv på områder mange av dem ikke nødvendigvis var kjent med fra før.
Det sterkeste ved Oriented Soft som selskap (foruten å sette sammen et fantastisk team) har vært fleksibiliteten til gradvis å hjelpe oss med å finne nye, motiverte og kompetente mennesker etter hvert som vi fortsetter å vokse.

Jeg anbefaler dem absolutt!
Andre Keane
CEO
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Snakk til oss