Bravo Group
Bravo jobber i en rekke ulike bransjer og vertikaler. Vårt mål er å øke våre kunders konkurranseevne ved å fokusere på digitalisering av arbeidsprosessene deres. Vi legger også til rette for godt samspill, riktig valg av infrastruktur og gode driftsløsninger
Klient
| Front-end utvikling
| Back-end utvikling
| Support og vedlikehold
Tjenester
Vi har hovedsakelig bygget siden ved hjelp av den integrerte Avia Layout Builder, men nå ønsker vi å gjøre noen endringer på sidene som krever hjelp fra en utvikler.
Prosjektbeskrivelse
På vår hjemmeside og på noen av de andre sidene ønsker vi at forsidebildet skal ha noen aktive knapper/ikoner som linker til andre sider eller segmenter. Disse knappene/ikonene vil ikke være synlige på mobilenheter.
Løsninger
På vår hjemmeside og på noen av de andre sidene ønsker vi at forsidebildet skal ha noen aktive knapper/ikoner som linker til andre sider eller segmenter. Disse knappene/ikonene bør enkelt kontrolleres via admin.
Sidene våre er på norsk, men vi har en engelsk oversettelse tilgjengelig. Derfor trenger vi at knappene/ikonene endres til engelsk når siden er satt til å oversette og vise den engelske versjonen.
Vi ga
følgende løsninger:
rask og enkel oppdatering via admin
detaljerte ikoner og animasjoner
mulighet til å lage dine egne knapper
Vi ønsker også å animere utseendet ved hjelp av logoen vår og knappene/ikonet.
forståelig brukerflyt
mulighet for å kontrollere alt gjennom admin
Teknologi stabel
Et team av fagfolk med en unik kombinasjon av talent kreativitet og lyse hoder. Vi tilbyr en overordnet og kompleks integrasjon av IT-tjenester for bedriftsmarkedet.
Redaktør
Adobe Illustrator
Asana
Ledelse
NetBeans
Redaktør
WordPress
CMS
Brain
Hovedverktøy
Telegram
Nyttig kommunikasjon
Vi leverer digitale løsninger til markedet og er ledende systemintegratorer med spesielt fokus på lyd, bilde og integrasjonsløsninger
Bravo Group
Vil du utvikle en digital analyseløsning?
Tilbakemelding fra våre kunder
Andrey er en dyktig webutvikler som er fleksibel og legger stor vekt på å finne den rette løsningen for sine kunder. Jeg likte å jobbe med Andrey og vil sannsynligvis ha flere jobber for ham i fremtiden.
Katrine Fotland
Bravogroup.no
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Snakk til oss