7+ grunner til å gjøre outstaffing i Ukraina
Det er vanligvis akseptert å tenke på India, Bangladesh eller Filippinene når det gjelder valg av outstaffing-tjenester. Men i dag er situasjonen endret og flere og flere europeiske selskaper henvender seg til det ukrainske IT-markedet. Ukraina har blitt det beste landet i Europa for outsourcing av programvareutvikling. Og det er ikke en tilfeldighet. Det er en enorm liste over grunner til å velge utbemanning i Ukraina. La oss gå gjennom de viktigste av dem.
Praktisk tidssone
Tidssone i Ukraina — GMT + 2. Det betyr at arbeidstiden er matchet. Så det vil ikke være noen problemer med kommunikasjon knyttet til tid. Derfor er utbemanning i Ukraina for Europa mer praktisk sammenlignet med India eller Kina.
Høyt kompetansenivå
Ukraina har et stort potensial for arbeidsstyrken. Ukrainske utviklere er dyktige i ulike teknologier og har et utmerket nivå av kompetanse i alle de mest populære programmeringsspråkene (Java, JavaScript, PHP og Python).
Stort antall IT-spesialister
Det er det største antallet IT-eksperter i Ukraina blant europeiske land. Og størrelsen på IT-arbeidsstyrken vokser stadig hvert år. Nå er det mer enn 90 00 tekniske spesialister i Ukraina, og innen 2020 forventes dette tallet å øke til 200 000.
Sammenlignbar utdanning
Ukraina har et stort teknisk potensial, siden det har vært et teknologisenter i Sovjetunionen. Det er mange tekniske universiteter her som gir en utmerket kunnskapsbase. Dessuten organiserer mange ukrainske IT-selskaper opplæring eller kurs for utviklere, QA-ingeniører, designere. En slik type utdanning er ofte gratis, slik at hver spesialist har mulighet til å oppgradere tekniske ferdigheter og få den mest oppdaterte informasjonen om nødvendig IT-undersektor.
Stort utvalg av outstaffing selskaper
Den store etterspørselen etter ukrainske IT-tjenester førte til en økning i antall selskaper som tilbyr slike tjenester. Derfor vil hvert europeisk firma ha et stort valg. Dessuten er det mulig å dra nytte av en slik situasjon fordi outstaffing selskaper kan tilby tilleggstjenester for å få kunden og styrke deres posisjoner i markedet.
Sertifiserte eksperter
Ukraina vant 3. plass på listen over TOP 50 land med flest sertifiserte IT-spesialister. Universitetene produserer over 380 000 IT-kandidater årlig.
Lett å reise
Europeere trenger ikke visum for å reise til Ukraina. Derfor vil det ikke være sløsing med tid eller penger for å utarbeide dokumenter som vil gjøre reiseprosessen enklere.
God geografisk posisjon
Ukraina ligger i krysset mellom store transportruter fra Europa til Asia og fra de skandinaviske statene til Middelhavsregionen. Så for vesteuropeiske selskaper vil det være veldig praktisk og enkelt å reise til Ukraina (en til tre timers flytur).
Kulturell kompatibilitet
Ukrainere er veldig like europeere når det kommer til forretninger. Du vil ikke møte noen kulturelle barrierer fordi ukrainske outsourcing- og utbemanningsbedrifter har lignende forretningskultur, ledelsesstil og klar tilnærming til å løse arbeidsproblemer.
Avanserte språkferdigheter
Flertallet av ukrainske programvareingeniører har god beherskelse av engelsk språk. Mer enn 50 % av IT-spesialistene har flytende eller avanserte engelskkunnskaper. Hver utvikler har minst en grunnleggende kunnskap om språket som er nødvendig for å utføre arbeidet riktig.
NDA og andre juridiske avtaler
For å beskytte selskapets informasjon er det mulig å signere avtaler som kan gi selskapets sikkerhet. Dette er en vanlig praksis i Ukraina, så klienten kan være sikker på at det ukrainske lovsystemet garanterer immaterielle rettigheter.
Lave kostnader for høy kvalitet
Ukrainske IT-spesialister er svært dyktige, erfarne og har en god bakgrunn. Imidlertid er prisen for utbemanning i Ukraina mye lavere enn prisen for de samme tjenestene i Vest-Europa.
Fordelaktige priser og avgifter
Prisene i Ukraina er langt billigere enn i Europa. Selvfølgelig er ukrainsk outstaffing-tjeneste dyrere enn i India, men kvaliteten og ekspertisen til personell vil være mye høyere. I tillegg vil du spare penger på administrasjonsgebyrer som blir lavere på grunn av lavinntektsskatt.

Det er åpenbart hvorfor Ukraina anses for å være en IT-himmel for oppstartsbedrifter og utenlandske gründere: sertifiserte eksperter, lave priser på IT-tjenester av høy kvalitet, gunstige betingelser for å gjøre forretninger her, osv. Dessuten vokser antallet IT-spesialister konstant mens størrelsen på kompensasjonen forblir på samme nivå som er mye mindre enn det europeiske krever. Så kanskje det er en høy note å prøve alle fordelene ved det ukrainske IT-markedet akkurat nå. Ta gjerne kontakt med Outstaffing Inc-ledere og finn ut mer om hvordan din bedrift kan dra nytte av outstaffing i Ukraina.
Siste nytt
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Snakk til oss